Business Coaching Workshops EGG - ΚΕΜΕΛ

Το νέο καινοτόμο επιχειρηματικό εργαλείο του EGG σε συνεργασία με το ΚΕΜΕΛ.

«Ολοκληρώθηκαν δύο κύκλοι workshops που αφορούσε στην προσπάθεια επίλυσης σημαντικών προβλημάτων της πρώτης επιχειρηματικής φάσης και περιελάμβανε:

·         Παρουσίαση από κάθε συμμετέχουσα ομάδα της αρχικής επιχειρηματικής ιδέας της, αποτυπωμένης στο Business Model Canvas.

·         Εστίαση στο θεωρούμενο ως σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα,

·         Προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων του προβλήματος σε brain storming session, από μικτή ομάδα αποτελούμενη από μέλη ομάδων του Egg και μέντορα του ΚΕΜΕΛ και τέλος

·         Παρουσίαση του αποτελέσματος της παραπάνω συνεργασίας..  

Στον πρώτο κύκλο η έμφαση δόθηκε στην λύση προβλημάτων που σχετίζονται με το marketing, όπως π.χ. σε ποια κοινά εστιάζουμε, ποιο πρόβλημα λύνουμε για κάθε κοινό στόχο, με το προτεινόμενο προϊόν ή υπηρεσία μας, κατά πόσον έχει γίνει σχετική έρευνα αγοράς, πως σκοπεύουμε να διαχειριστούμε τα κανάλια επικοινωνίας, πώλησης και διανομής, ποιες θα είναι οι κύριες πηγές εσόδων μας, πως θα αυξήσουμε τους πελάτες μας κ.λπ.

Παράλληλα το workshop συνετέλεσε στην περαιτέρω ανάπτυξη της ομαδικής συνεργασίας και του networking των Startups του 4ου κύκλου

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε έρευνα αξιολόγησης του  workshop που ακολούθησε, οι ομάδες του Egg έκριναν ιδιαίτερα θετικά την χρησιμότητα και εξέφρασαν την ιδιαίτερη ικανοποίηση τους από το αποτέλεσμα.

Το επόμενο  Business Coaching Workshop προγραμματίζεται για τον Νοέμβριο»

Ενημερωθείτε για τα νέα του ΚΕΜΕΛ όπως Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, Ευκαιρίες Χρηματοδότησης, Networking κ.α., κάνοντας εγγραφή στο Newsletter εδώ:
Όροι Χρήσης