SciFy και ΚΕΜΕΛ στο Innovathens

Η SciFY, σας προσκαλεί

 

Την Τετάρτη 15 Ιουλίου, στις 19.00, στο χώρο του INNOVATHENS, στην Τεχνόπολη, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την ελεύθερη διάχυση της γνώσης με την 5η SciFY Academy με θέμα “Business Model Canvas για ΜΚΟ”.

Η εκδήλωση του Ιουλίου απευθύνεται σε ΜΚΟ, βοηθώντας τους να ενισχύσουν την προοπτική βιωσιμότητάς τους. Την παρουσίαση θα κάνει ο Δημήτρης Παξιμάδης, μέλος του ΚΕΜΕΛ, τ. Πρόεδρος & Διευθ. Σύμβ. της OgilvyOne και τ. Γενικός Δ/ντής της BBDO Advertising. Στην παρουσίαση ο κ. Παξιμάδης θα κάνει μια αναφορά στην εξέλιξη του Marketing και πώς το σύγχρονο μοντέλο με κέντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, μπορεί να αξιοποιηθεί από τους ΜΚΟ. Επίσης θα γίνει ανάλυση του Business Model Canvas (BMC), της δυνατότητας χρήσης του από ΜΚΟ και των αναμενόμενων θετικών αποτελεσμάτων της.

 

Θα παρουσιαστούν πρακτικές περιπτώσεις εφαρμογής του BMC σε ΜΚΟ και θα μιλήσουμε για καινοτόμες προσεγγίσεις στο fundraising, με μελέτη παραδείγματος μίας σύγχρονης καμπάνιας ενός διεθνούς ΜΚΟ. Μετά την παρουσίαση και την ανοιχτή συζήτηση (Q&A), θα συνεργαστούμε όλοι για το σχεδιασμό του BMC ενός ελληνικού ΜΚΟ.

 

Η εκδήλωση απευθύνεται σε στελέχη, εργαζόμενους και εθελοντές κάθε ΜΚΟ καθώς και σε σπουδαστές σχολών διοίκησης επιχειρήσεων, marketing, οικονομικών σχολών. Φυσικά είναι ανοιχτή και σε όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν αλλά και να εφαρμόσουν ένα στρατηγικό εργαλείο χρήσιμο για κάθε μορφής επιχείρηση.

 

Όπως κάθε φορά, θα προηγηθεί δεκάλεπτη miniπαρουσίαση όπου θα παρουσιαστεί από την κα Μαρίσα Αντωνοπούλου η πολύ ενδιαφέρουσα και καινοτόμα προσπάθεια της μη-κερδοσκοπικής εταιρείας AFI .

Είσοδος ελεύθερη
Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Δηλώσεις συμμετοχής: http://go.scify.gr/sfacIN05Tickets

--

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση: http://go.scify.gr/sfacIN05Event

Πρόγραμμα εκδήλωσης: http://go.scify.gr/sfacIN05Progr

--
Για περισσότερες πληροφορίες: Δέσποινα Χαλβατζή, M: dchalvatzi@scify.org, T: 211 400 4192
Περισσότερες πληροφορίες για τη SciFY: www.scify.org