Συνεργασία του ΚΕΜΕΛ με το CSAP

Συνεργασία του ΚΕΜΕΛ με το CSAP

Επαγγελματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακού Επιπέδου του Κέντρου Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Επαγγελματική Εσπερίδα

Την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε Επαγγελματική Εσπερίδα στο Royal Olympic Hotel στην Αθήνα όπου παρουσιάσθηκαν εκφάνσεις της Επαγγελματικής Συστημικής για CEOs και Managers.

                Η συνεργασία αυτή αποτελεί συνέχεια της συνεργασίας των μελών του ΚΕΜΕΛ με το CSAP Επαγγελματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακού Επιπέδου (http://www.csap.gr/) που λαμβάνει χώρα στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και μέλη του ΚΕΜΕΛ μεταφέρουν στο CSAP τις εμπειρίες τους από διάφορα projects που είχαν αναλάβει κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης επαγγελματικής καριέρα τους.

                Την Επαγγελματική αυτή Εσπερίδα χαιρέτησαν με την παρουσία τους ο Καθηγητής κ. Βασίλειος Αγγελής, Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και η Καθηγήτρια κ. Πέκκα  - Οικονόμου, Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς ως μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του CSAP. Ακολούθως πραγματοποιήθηκαν οι ακόλουθες εισηγήσεις:

 

01. Η Επαγγελματική Συστημική στην Ελλάδα, την αλλοδαπή και το CSAP Πρόγραμμα από τον Καθηγητή κ. Νικήτα Ασημακόπουλο, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, επιστημονικό υπεύθυνο του CSAP Προγράμματος.

02. Αποτελεσματική Διαχείριση Συστημάτων σε Eπιχειρήσεις ή/και Oργανισμούς από τον κ. Δημήτριο Βάρσο, Managing Director της MSI Hellas Consulting Group.

03. ΚΕΜΕΛ και CSAP. Εμπειρίες από την καριέρα μας ως CEOs και Managers από τον κ. Γιάννη Κώτη, μέλος του ΚΕΜΕΛ και πρώην Πρόεδρο της Algida.

04. Business Model Canvas, Ryan Air Business Model από το κ. Δημήτριο Παξιμάδη, μέλος του ΚΕΜΕΛ και πρώην CEO της OgilvyOne.

05. Συστημικές Ανθρωποκεντρικές Προσεγγίσεις για CEOs και Managers από τον Δρ. κ. Γιάννη Καλογεράκη, CEO της JMK.

06. Η χρήση εργαλείων Επαγγελματικής Συστημικής στην ΑΝΤΑΕΑ από τον κ. Γιάννη Ρούσσο, CEO της ΑΝΤΑΕΑ Group of Companies.

 Μετά από τις εισηγήσεις ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ των εισηγητών και το κοινού.

 Την εκδήλωση παρακολούθησαν 110 άτομα με φυσική παρουσία στην αίθουσα του Royal Olympic Hotel και άλλα 80 άτομα από απόσταση, ζωντανά μέσω του διαδικτύου.