ASHOKA πρόγραμμα Impact εκδήλωση 24 Οκτωβρίου 2016

Εκδήλωση ολοκλήρωσης του προγράμματος Impact 24 Οκτωβρίου 2016

Μετά από 6 μήνες, το πρώτο πρόγραμμα Impact στην Ελλάδα ολοκληρώνεται!
Στις 24 Οκτωβρίου οι συμμετέχοντες του προγράμματος Impact θα παρουσιάσουν μια τελευταία φορά στην επιτροπή αξιολόγησης και το κοινό, τη δουλειά που έχουν κάνει όλους αυτούς τους μήνες.

Οι επτά πρωτοβουλίες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, είχαν την ευκαιρία να διαμορφώσουν κατάλληλα το επιχειρηματικό τους σχέδιο, διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητά του, και να υιοθετήσουν παράλληλα στρατηγικές ανάπτυξης με τρόπο ώστε να πολλαπλασιάσουν το θετικό αντίκτυπό τους στην κοινωνία. Σύμμαχοι στην πορεία των συμμετεχόντων προς την επίτευξη των στόχων τους είναι η Accenture και το The People’s Trust.

Η Accenture διέθεσε επτά υψηλόβαθμα στελέχη της, τα οποία παρακολουθούσαν σε εβδομαδιαία βάση την εξέλιξη των πρωτοβουλιών, παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες και καθοδήγηση. Το The People’s Trust, στο πλαίσιο των σκοπών του για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα θα παρέχει στους 3 κοινωνικούς επιχειρηματίες, των οποίων το σχέδιο πληροί τα κριτήρια αξιολόγησης της αρμόδιας επιτροπής, οικονομική ενίσχυση με το ποσό των €8.000 για τον καθένα, προκειμένου να υποστηρίξει περαιτέρω τα επιχειρηματικά τους βήματα. Η οικονομική ενίσχυση συνδέεται και με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών από την Accenture.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Orange Grove στις 6μμ.
Εγγραφείτε δωρεάν στην εκδήλωση!

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, επισκεφθείτε την σελίδα; www.ashoka-impact.gr