be finnovative Πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης από την Εθνική Τράπεζα

 

Πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης από την Εθνική Τράπεζα για fintech

 

Η Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με την εταιρία καινοτομίας Crowdpolicy και την υποστήριξη δημόσιων και ιδιωτικών φορέων της οικονομίας και της κοινωνίας διοργανώνουν το πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης be finnovative. Στόχος του προγράμματος είναι η ωρίμανση επιχειρηματικών ιδεών στον ευρύτερο τομέα των χρηματο-οικονομικών συναλλαγών και ο μετασχηματισμός τους σε κερδοφόρες νέες επιχειρήσεις.

 

Το πρόγραμμα be finnovative απευθύνεται σε φοιτητές, επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων και γενικότερα οποιονδήποτε θέλει να αναπτύξει την ιδέα του ή την μεθοδολογία του σε ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο.

Σύντομα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για τον 1ο κύκλο, το πρόγραμμα για το έτος 2016 – 2017 και τη διαδικασία για την επιλογή των συμμετεχόντων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στη λίστα ενημέρωσης στη διεύθυνση https://goo.gl/ub50aF

Σχετικά με την Crowdpolicy

 

Η Crowdpolicy παρέχει από το 2012 προηγμένες λύσεις ψηφιακής καινοτομίας και συμβουλευτικές υπηρεσίες ανασχεδιασμού διαδικασιών, προϊόντων και υπηρεσιών οργανισμών, με βάση την ενεργή συμμετοχή και κινητοποίηση του πλήθους (crowd).

 

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο