Βράβευση της IsMood - Άννα Κασιμάτη

Η isMOOD κέρδισε το 1ο βραβείο στο διαγωνισμό Startups d.Day που διοργανώθηκε από το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας - ΣΕΠΕ στο πλαίσιο του Digital economy forum 2018.

Η isMOOD είναι εταιρία ανάλυσης δεδομένων (big data analytics) και εξόρυξης γνώσης (data mining) από κοινωνικά δίκτυα σε πραγματικό χρόνο, μέσω καινοτόμων αλγορίθμων μηχανικής μάθησης.

Στόχος και όραμα της isMOOD είναι να χτίζει γέφυρες μεταξύ των καταναλωτών και των επιχειρήσεων, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να «ακούνε» σε πραγματικό χρόνο τη «φωνή» των καταναλωτών και να ενεργούν αποτελεσματικά. Η πλατφόρμα της isMOOD, χρησιμοποιώντας αλγορίθμους υψηλής ακρίβειας και αναλύοντας μεγάλο όγκο δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, βοηθά τους πελάτες μας να εντοπίζουν την κρυμμένη γνώση που βρίσκεται στα social media & το διαδίκτυο.  Οι υπηρεσίες της isMOOD βασίζονται σε τεχνολογίες big data analytics και καινοτόμους αλγορίθμους μηχανικής μάθησης (machine learning).

Στο πελατολόγιο της isMOOD συγκαταλέγονται μεγάλοι παίχτες της αγοράς, οι οποίοι εμπιστεύονται τις υπηρεσίες της. Ανάμεσά τους είναι η Nestle, ο ΟΠΑΠ, η Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, η Eurobank, ο Παπαστράτος αλλά και Agencies όπως η Busybuilding, η ADDO και η MillwardBrown.