Ξεκίνησε ο πρώτος κύκλος του OK!Thess για το 2018 με τη συμμετοχή του ΚΕΜΕΛ

Η συνεργασία του ΚΕΜΕΛ με το OK!Thess συνεχίστηκε με συμμετοχή του και στον νέο κύκλο επιτάχυνσης , στο Bootcamp  που υλοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Ιανουαρίου .

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο παρουσιάσθηκε η εξέλιξη του Μαρκετινγκ, η οποία οδήγησε στην αναγκαιότητα της χρήσης του Business Model Canvas ως πελατοκεντρικού εργαλείου. 
H παρουσίαση από κάθε ομάδα της αποτύπωσης της αρχικής ιδέας στη μορφή του Καμβά, απετέλεσε την αφετηρία  του “ταξιδιού” και της σταδιακής εξέλιξης τουs από την επιχειρηματική ιδέα στη δημιουργία μιας βιώσιμης επιχείρησης .

διαβάστε περισσότερα

CLIMATE KIC - Τελικός στην Κύπρο - Το ΚΕΜΕΛ συνεργάζεται με αυτό το πρόγραμμα

Climate-Kic είναι μια δράση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ανάδειξη καινοτόμων start-up .  Ο κυπριακός οργανισμός Chrysalis Leap  είχε την ευθύνη της διοργάνωσης του τελικού διαγωνισμού στην Λεμεσό της Κύπρου τον Οκτώβριο του 2017.

105 ομάδες από 35 χώρες διαγωνίσθηκαν, εκ των οποίων τρείς Ελληνικές.

Το ΚΕΜΕΛ εκπροσωπήθηκε από το μέλος μας Διονύση Σπηλιόπουλο.

Δείτε λεπτομέρειες από την ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής στην συνέχεια:

Our Global Grand Final in sunny Cyprus in October was a blast.

διαβάστε περισσότερα

Το ΚΕΜΕΛ στις Ημέρες Καριέρας που οργάνωσε η Coca Cola 3E στο Innovathens

H Coca Cola 3E στο πλαίσιο του προγράμματος Youth Empowered οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία "Ημέρες Καριέρας", στις 14-15 Οκτωβρίου 2017 στις εγκαταστάσεις του Innovathens στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Το ΚΕΜΕΛ συμμετείχε στην εκδήλωση και το μέλος του Μάνος Χλουβεράκης έκανε παρουσίαση με θέμα "Τι ζητούν οι επιχειρήσεις από τους νέους εργαζόμενους".

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την παρουσίαση εδώ...

διαβάστε περισσότερα

Youth Empowered - Το ΚΕΜΕΛ συμμετέχει στο πρόγραμμα της Coca Cola 3E για την στήριξη ανέργων νέων

Youth Empowered ονομάζεται το πρόγραμμα του Ομίλου Coca Cola που ταξιδεύει σε πολλές χώρες όπου η  Coca Cola έχει βιομηχανική παρουσία και φυσικά στην Ελλάδα. Πρόκειται για πρόγραμμα επιμόρφωσης και στήριξης νέων που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε πενθήμερα σεμινάρια ξεκινώντας από...

διαβάστε περισσότερα

Τα βασικά βήματα για τις εξαγωγές _ Σεμινάριο ΚΕΜΕΛ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Άρτας

Τα βασικά βήματα – προϋποθέσεις για να ξεκινήσει μια επιχείρηση εξαγωγές ανέπτυξαν στο σεμινάριο που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Άρτας, την Τετάρτη 19 Απριλίου 2017, τα στελέχη του Κέντρου Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος Ιωάννης Μεθόδιος και Δημήτρης Ραντόπουλος.

Την εκδήλωση χαιρέτισε  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας. Ο κ. Χρήστος Παπάζογλου επισήμανεότι το σεμινάριο εντάσσεται σε μια σειρά δράσεων για τις εξαγωγές, που διοργανώνει το Επιμελητήριο Άρτας με στόχο την τόνωση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων μελών του, αλλά και την ενημέρωση μικρών δυνητικών εξαγωγέων.

διαβάστε περισσότερα

Σελίδες

Είσοδος Μελών

Ξέχασα το συνθηματικό μου